Stage week 13

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Stage

Werkzaamheden

Deze week ben ik bezig geweest met het verkennen van de e-learning software. Verder ben ik de vormgeving aan het doen van een factsheet die is opgesteld door NNID waarop intersekse en seksediversiteit uitgelegd worden. Dit is bijvoorbeeld voor organisaties die intersekse en seksediversiteit in hun project willen verwerken, maar niet zo’n goed idee hebben wat die termen inhouden. De afgelopen weken ben ik ook gewoon doorgegaan met de schoolposter. De vormgeving is eindelijk af. Het was een hele puzzel. Het enige wat nog ontbreekt is een korte uitleg (2 à 3 zinnen) voor middelbare scholieren over wat intersekse is.

Leermoment

Vorige week zijn we om de beurt begonnen met het voorzitten van de ochtendvergadering. Afgelopen maandag was het mijn beurt en ik vond het toch wel spannend. M’n neus werd even netjes op de feiten gedrukt door mezelf, omdat ik toen pas merkte hoe onrustig ik ben als ik de leiding moest nemen. Een vergadering voorzitten lijkt me toch wel cruciaal bij een baan en ik vind het zelf ook belangrijk dat ik dat gewoon rustig kan doen. Stap 1 is daarom om bij mezelf te beginnen. Wat de vraag ook is die ik stel (‘Zijn er nog werkdingen?’ ‘Wat zijn jullie weekendplannen?’), ik begin met mijn antwoord in plaats van anderen voor te laten gaan en vervolgens mezelf te vergeten, waardoor ik elke keer weer de onhandige opmerking moet maken dat ik mezelf vergeten ben. Zo breng ik structuur aan voor mezelf en ook voor anderen.