Stage week 14

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Stage

Aannames

Deze week ben ik voornamelijk bezig geweest met aannames rondom intersekse. In de e-learning module komt een hoofdstuk over misconcepties over intersekse. Deze zijn er namelijk in overvloed. Ik heb veel gelezen over misvattingen en aannames in artikelen die door NNID zijn geschreven. Dat betekent dat de tekst geschreven is door (of met behulp van) een intersekse persoon. Uiteindelijk heeft Myrthe drie (grappige) scenario’s geschreven waarin aannames worden gedaan over intersekse personen in een gesprek tussen twee mensen. Van elk scenario maak ik een heel simpel animatiefilmpje.

Ik had een (achteraf) heel ambitieus plan om deze week al 2 filmpjes af te hebben, maar ik heb de eerste nu pas bijna af. Ik heb ondertussen wel de slag te pakken en weet hoe ik het wil hebben, dus ik denk dat de volgende twee animaties een stuk sneller moeten gaan.

Leermoment

Toen ik een paar weken geleden met Myrthe alle elementen van de e-learning had besloten, had ik voor mezelf diezelfde dag een planning gemaakt met deadlines wanneer ik wat af wilde hebben, zodat ik op tijd de module in elkaar kan zetten. Ik weet van mezelf dat ik goed kan plannen en dat ik me daar vaak ook aan kan houden. De eerste week ging super goed en ik liep toen al een week voor. Ik was extatisch en had al het vertrouwen dat het wel goed zou komen. Ondertussen zijn er ook nog andere dingen te doen én ben je ook afhankelijk van je collega’s. Daar had ik in mijn planning niet zo goed rekening mee gehouden. Collega’s die een of twee weken vrij zijn, collega’s die even ziek zijn en filmpjes die aan het eind van de dag ingeleverd moeten worden en of ik daar nog even naar zou willen kijken. Hoewel ik weet dat ik er echt wel uitkom, zal ik toch mijn planning maar eens moeten herzien, zodat ik met goede moed weer aan het werk kan.