Stage week 17

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Stage

Op kantoor!

Afgelopen woensdag ben ik voor het eerst naar het kantoor in Nijmegen gegaan om daar te werken. Van tevoren doet iedereen die die dag naar kantoor gaat een zelftest. Als deze negatief is, dan mag je naar kantoor komen.

Het was ontzettend fijn om eens in een andere omgeving te werken. Het kantoor heeft grote ramen in een hele groene omgeving. Het was heel rustig en je kon de vogeltjes buiten horen fluiten. Dat is wel wat anders dan de drukke straat in Breda. Ik moet wel heel erg wennen aan het werken daar en moet mijn draai nog een beetje vinden, maar dat komt vanzelf. Ik ben van plan een of twee keer per week daar naartoe te gaan. Komende maandag ga ik weer.

Ondertussen komt het einde van de stage in zicht en zo ook het einde van mijn stageopdracht. Ik ben met de laatste filmpjes bezig voor de e-learning. Onder andere over een ervaring van een coming out. Als ik op tijd het werk van anderen krijg aangeleverd, hoop ik dat ik dat laatste filmpje volgende week af heb. Daarna kan ik aan de slag met het daadwerkelijk in elkaar zetten van de e-learning en eventuele aanpassingen.

Leermoment

Deze week heb ik veel zitten nadenken over hoe ik dingen anders had moeten aanpakken voor de e-learning. Hoe het een eerder af had moeten zijn zodat ik het ander had kunnen doet etc. Het is daar nu een beetje laat voor, maar het laat wel zien dat ik veel geleerd heb over e-learning de afgelopen maanden. In deze laatste maand kan ik er nog vrij weinig aan doen, maar ik weet nu wel hoe ik het zou aanpakken als ik ooit nog eens een e-learning maak. Dat is ook wat waard.