Stage week 19

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Stage

Animatie

Eindelijk ben ik met de langverwachte animatie begonnen. De afgelopen week heb ik tussendoor veel feedback ontvangen en vanochtend heb ik hem dan uiteindelijk afgemaakt. Vandaag werkt er verder niemand dus maandag laat ik hem zien aan de rest en dan kan er eventueel nog wat worden aangepast aan de geluidseffecten.

Andere werkzaamheden

Deze week was ik niet alleen bezig met de animatie natuurlijk. Ik had ook nog andere dingen te doen. Zo was er afgelopen woensdag in Amsterdam een rechtzaak van NNID en TNN (Transgender Netwerk Nederland) tegen de Nashvilleverklaring. Ik was hier niet bij, maar ik maakte voor sociale media een toepasselijke afbeelding. Via Bente (die wel aanwezig was in Amsterdam) hoorde ik dat ik de complimenten kreeg van de advocaat voor mijn illustratie. Dat is heel leuk om te horen! Verder ben ik bezig met het onderbouwen van mijn ontwerpkeuzes voor mijn eindpresentatie en mijn stageverslag. Ik raakte gisteren in de stress omdat ik hierover geen overzicht meer had, maar na een pauze en een gesprekje met mijn huisgenoot ben ik aan de slag gegaan om een planning te maken. Elke dag onderbouw ik nu een of twee van mijn keuzes, en dan ben ik in no time klaar.

Leermoment

Het werken op kantoor gaat steeds beter en het wordt ook leuker. Het is fijn dat je gelijk feedback kan vragen op je werk en de rest kijkt ook graag met mij mee. Het samenwerken en het organiseren gaan zo een stuk makkelijker. Met dit weer is het ook heerlijk om buiten in de tuin te zitten tijdens de lunch met iedereen die aanwezig is op kantoor. Ondertussen begin ik door te hebben hoe belangrijk het is om elkaar te blijven zien op een kantoor. Thuiswerken vind ik nog steeds fijn, en daarom was ik bang dat ik niet zo snel zou wennen in Nijmegen en daarmee mijn stage raar zou afsluiten, maar gelukkig is dat niet zo. Het is veel leuker om straks de stage af te sluiten en te weten dat je je collega’s daadwerkelijk gezien en gesproken hebt!