Stage week 7

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Stage

Animatie

Deze week ben ik de hele week bezig geweest met de animatie waar ik vorige week een begin mee had gemaakt. Iedereen vond de animatie ontzettend leuk en het werd een goed idee gevonden om een ervaring van een intersekse persoon in animatievorm te vertellen. Dinsdag kreeg ik hele nuttige feedback, vooral over de verhaallijn. Mijn personage liep naar de top van de berg zonder hoogte- of dieptepunten onderweg. Nu ben ik bezig met een versie waarbij het pad niet netjes recht loopt, maar vol hobbels en kuilen zit om die hoogte- en dieptepunten te visualiseren. Daarnaast kwam iemand al gelijk met een voice-over die daarbij zou passen, dus daar ben ik nu ook mee aan het experimenteren.

Leermoment

In de lockdown is iedereen aan het wandelen. Zo ook ik. Tijdens m’n werkdag probeer ik meestal een rondje van 20 tot 30 minuten te lopen. Nu zit ik sinds woensdag ik quarantaine en mag ik helemaal niet naar buiten, en ik merk dat de dagen heel traag gaan sinds ik geen frisse neus kan halen en m’n benen kan strekken. Ik had de kracht van zo’n wandelingetje toch wel heel erg onderschat. Als ik (hopelijk) volgende week weer naar buiten mag, ga ik me niet meer schuldig voelen als ik even ga wandelen, want ik weet nu dat het nodig is. Hoewel dit niet echt een leermoment is bij NNID zelf, was het wel hét leermoment van de week.